Lakk zselé 3 step 4ml Nagyobb nézet

Lakk zselé 3 step 4ml 1

890 Ft‎ (bruttó)

Könnyen elkészíthető ,ragyogó csillogó és tartós körmök születnek.

Uv fényre köt meg.

További adatok

Súly (gramm) 24
Kiszerelés 4ml

  Gel lakk 3step használata lépésről lépésre

 

  1.          Előkészítjük a körömlemezt (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást).
  2.          Zsírtalanítjuk a körmöt Primer  használatával, majd fokozzuk a tapadást leoldható Base gel extrával. A leoldható base gel, egy tapadást elősegítő anyag, ami segít abban, hogy tartósabb legyen a köröm.
  3.          A leoldható base gel UV lámpa alatt köt meg, 3-6 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.)
  4.          A base gel megkötése után kell felkenni az első réteg lakk zselét. Ne legyen túl vastag réteg. Ha vastag lesz, akkor előfordulhat, hogy kötés közben a lakk zselé megcsúszik, felhólyagosodik. A lakk zselét, határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel, ne maradjon levegő a zselé alatt, mert fellevegősödhet és így nem lesz tartós a lakk zselé körömdíszítés. A lakk zselé UV műköröm lámpa fénye alatt köt meg 3-7 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.) A halványabb színek első rétegben nem fednek megfelelően, majd csak második rétegben.
  5.          A második réteg lakk zselé is határozott lakkozó mozdulatokkal kell felkenni. Ne legyen levegős, ne érintkezzen a lakk zselé a bőrrel. Ha mégis érintkezik, akkor kötés előtt narancspálca segítségével távolítsa el. A második réteg lakk zselé is UV műköröm lámpa alatt köt meg 3-7 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.) A lakk zselét nem kell fixálni, csak abban az esetben, ha körömnyomdával szeretnél rá nyomdázni.
  6.          Végezetül, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed a két réteg lakk zselét be kell vonni egy réteg Fixálás mentes, leoldható fényzselével. A fényzselé se érintkezzen a bőrrel.


Az így elkészült  lakk zselé 3step  2-3 hétig is tartós marad. Nem halványul, nem fakul vagy mattul be.


Amennyiben megunod vagy már túlságosan is lenőtt, lakk zselé leoldó folyadék segítségével bármikor eltávolítható,vagy reszelő segítségével le lehet reszelni.

A lakk zselét napfénytől védett, száraz és hűvös helyen, gyermekektől gondosan elzárva kell tárolni.

 

 

  1.  Előkészítjük a körömlemezt (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást).
  2.  Zsírtalanítjuk a körmöt Primer  használatával, majd fokozzuk a tapadást leoldható Base gel extrával. A leoldható base gel, egy tapadást elősegítő anyag, ami segít abban, hogy tartósabb legyen a köröm.